23 ene 2023, 7:14

За сцената мечтая 

  Poesía » Para niños, Verso libre, Otra
400 0 1

За нея бленувам от както се помня,

за нея копнея и наяве, и на сон!

За нея вълнувам се всеки път,

когато съм срещу нея, до или на нея!

Сърцето ми тупти кат часовник в ритъм един,

който напомня ми, че в мечтите ми всеки път 

излизам на нея, за да пея, ала и не само!

Цяло същество в мен напира и да пея, 

но и да играя, щом намирам се на нея,

на сцената моя любима!!!

 

© Антон Тодоров Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

За сцената мечтая »

9 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??