Критик на себе си
отдавна ти си...!
Отдавна търсиш -
в себе си вина...?
Вина която те прояжда?
И дъвчи те с години тя...
-Вина затуй че хората обичаш!?
Вина затуй че те боли -
когато някой нарани се...
Когато някой го боли.
Аз знам...,
не съм роден за лошотий.
Не съм роден за клевети!
Но винаги се срещат и такива?
Който бълват срещу теб лъжи.
-Но може би съм го заслужил...
Това да бъда аз това?
На себе си критик съм,
аз си зная.
И знам че заслужавам го това.
И тази участ ме преследва...,
от години се е вплела в мене тя.
Не съм светец
и никога не ще и стана!!!
Не съм роден аз за това.
Но искам на земята
любовта да процъфтява...!
И нека всеки в себе си да носи-
усмивка топла обич от душа!
© Ангел Todos los derechos reservados