Сякаш фейса е болен циклично зациклил.
Все профили с чаши, с чаши с кафе.
Кафе в зелено, в черно, в лилаво, но само кафе ли, кафе ли кафе.
Защо все кафето, бе хора, във фейса, на снимки, картинки и клипче дори?!
Какво ви се нрави да шервате плоско - събуждане, птички и първи петли?!
Разбирам,
кафето е утро,
начало,
активност.
Добре, но не стига за целия шер?!
Кафето е гости
човешка интимност,
кафето е близост, споделяне
шеееееер.
© Зоя Христова Todos los derechos reservados