19 dic 2012, 19:19

За съпруга ми 

  Poesía » De amor
839 0 1

С теб прекрасна е нощта

вълшебен всеки миг със теб е

опияняваш ме със сладостта

на твоите целувки

на нежните влудяващи милувки

не идвай само в съня ми

реален ти бъди

смеха ти искам пак да чувам

ти знаеш колко много се вълнувам

когато чуя твоя глас

сякаш пеперуди пърхат в шеметен екстаз

и нещо в мен се преобръща щом те зърна

чувство като на виенско колело

там тръпката импулса пак усещам

така се чувстват влюбените като деца

деца невинни чисти и щастливи

щастлив бъди и ти

и твойто щастие да озарява моите мечти

Капчица роса притихнала в чашката на нежно цвете

сълза кристална си ти усмивка лъчезарна

това си ти пурпурен залез красив

в моя сън лъч звездна светлина

пронизващ моята душа

утрин детски чиста безкрайна синева

ти си изгревът на всички мои дни

ти си смисълът на моите мечти... 

© Цветелина Милева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • До госпожата,която така зверски критикува и пита има ли съпруг,няма ли ще и отговоря,че съпругът ми почина на 25 години-съвсем млад,а самата тя първо да види своите сбирщини,които публикува и тогава да пише злобни коментари на моите!
Propuestas
: ??:??