С теб прекрасна е нощта
вълшебен всеки миг със теб е
опияняваш ме със сладостта
на твоите целувки
на нежните влудяващи милувки
не идвай само в съня ми
реален ти бъди
смеха ти искам пак да чувам
ти знаеш колко много се вълнувам
когато чуя твоя глас
сякаш пеперуди пърхат в шеметен екстаз
и нещо в мен се преобръща щом те зърна
чувство като на виенско колело
там тръпката импулса пак усещам
така се чувстват влюбените като деца
деца невинни чисти и щастливи
щастлив бъди и ти
и твойто щастие да озарява моите мечти
Капчица роса притихнала в чашката на нежно цвете
сълза кристална си ти усмивка лъчезарна
това си ти пурпурен залез красив
в моя сън лъч звездна светлина
пронизващ моята душа
утрин детски чиста безкрайна синева
ти си изгревът на всички мои дни
ти си смисълът на моите мечти...
© Цветелина Милева Всички права запазени