22 jun 2008, 10:47

"За татко" 

  Poesía » Otra
1170 0 5

Всеки пише повече за мама,

аз за татко ще напиша някой ред.

Ще кажа, татко, за това, че съм голяма,

но въпреки това обичам да се сгуша в теб.

 

Момичето на татко за него винаги ще е дете,

а то ще търси опора, независимо колко расте.

Какво от това, че побеляват косите,

след като има кой да върви по следите.

© Велина Виткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??