22.06.2008 г., 10:47 ч.

"За татко" 

  Поезия » Друга
1083 0 5

Всеки пише повече за мама,

аз за татко ще напиша някой ред.

Ще кажа, татко, за това, че съм голяма,

но въпреки това обичам да се сгуша в теб.

 

Момичето на татко за него винаги ще е дете,

а то ще търси опора, независимо колко расте.

Какво от това, че побеляват косите,

след като има кой да върви по следите.

© Велина Виткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??