15 oct 2009, 22:47

За тази нощ... 

  Poesía
629 0 5

                                                                                                           ... sessiz ... *

(единствено за тази)

 

е музиката

стичаща се

по скалите

 

и хиляди

са стъпките

на лятото

 

които

да прелеят

по вълните

 

и вятърът

единствен

тлее

 

по пръстите

в парченца

тишина

 

единствено е

в тази нощ

небето

 

преливащо

в безбрежна

синева…

  

и пак

танцуваме

с морето

 

ръка в ръка

преливаме

в съня

 

посипали

по пясъка

дъха си…

 

изтичаме

безгласно

в тишина…

 

единствена е

тази нощ

страстта ми

 

не искам

да изчезна

без следа…

 

да потанцуваме

за сетен път

прелели

 

от щастие…

 

в сълзите

на нощта…

 

 

                                       * безгласно...

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • нощ-живот... благодаря!
  • Любов и нежност бликат и от стиха , и от музиката ,Бети ....насладих се безкрайно !
  • И мъртвите че заплачат, трогнати от красотата на поезията ти - толкова нежна, толкова истинска, толкова фина и силна... толкова ЛЮБОВ!
    Прегръщам те с много обич!!!

    Музиката и клипа!!!
  • Единствена и неповторима е поезията ти Бети!
  • Красота и нежност!
    За пореден път, Бети!
Propuestas
: ??:??