27 mar 2007, 9:04

За теб 

  Poesía
662 0 1

 

 

Има там някъде далеч едно същество,
което си мисли за мен, то умира за топлина.

Има там някъде една душа, която е моя, душа,
която ми принадлежи и крещи „ОБИЧАМ  ТЕ”.

Има там някъде човек,
който копнее за мен,
както цветето жадува за капка вода!

Има там някъде човек,
който копнее да бъде погален,
както вятъ
рът трева.

Има там някъде човек,
който иска да бъде целуван,
както никога до сега.

Има там някъде едно сърце,
което вечно ще е мое,
вечно да смъртта!

 

© Поли Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Този текст може успешно да се отнесе към стихотворенията, след малка обработка на формата, за да стане възможно и да се оцени.
Propuestas
: ??:??