3 ene 2008, 10:06

За теб... 

  Poesía
828 0 3
За теб...

Ранена беше моята душа,
до себе си да те допусна бе ме страх,
но сърцето ми скърбящо ти разбра,
във теб приятел истински видях.

Запълни ти във мене празнината,
прегръдката ти болката ми заличи,
прогони ти от мене самотата,
приятелството ти усмивка ми дари.

© Диана Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??