3 янв. 2008 г., 10:06

За теб... 

  Поэзия
826 0 3
За теб...

Ранена беше моята душа,
до себе си да те допусна бе ме страх,
но сърцето ми скърбящо ти разбра,
във теб приятел истински видях.

Запълни ти във мене празнината,
прегръдката ти болката ми заличи,
прогони ти от мене самотата,
приятелството ти усмивка ми дари.

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??