22 oct 2007, 10:53

за теб 

  Poesía
510 1 3
Обади ми се - да чуя гласа ти...
Говори ми - да видя очите ти...
Погали ме - да усетя нежността ти...
Целуни ме - да почувствам любовта ти...

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??