22.10.2007 г., 10:53 ч.

за теб 

  Поезия
509 1 3
Обади ми се - да чуя гласа ти...
Говори ми - да видя очите ти...
Погали ме - да усетя нежността ти...
Целуни ме - да почувствам любовта ти...

© Александра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??