15 ene 2009, 21:19

За Теб 

  Poesía » Otra
1112 0 12
Навън е зима.
Тя е тук.
И Теб те има.
Цяла е земята.
Чуй
светозарния й звук,
за теб го носи необята.
Песен е...
Звън
на кристали вода
върху стъкленицата с огън.
Носи ти...
Носи за Теб топлина
на бели лалета
и дъх на прохождаща пролет! 

© Доротея Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??