15.01.2009 г., 21:19 ч.

За Теб 

  Поезия » Друга
1107 0 12
Навън е зима.
Тя е тук.
И Теб те има.
Цяла е земята.
Чуй
светозарния й звук,
за теб го носи необята.
Песен е...
Звън
на кристали вода
върху стъкленицата с огън.
Носи ти...
Носи за Теб топлина
на бели лалета
и дъх на прохождаща пролет! 

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??