Jan 15, 2009, 9:19 PM

За Теб 

  Poetry » Other
1108 0 12
Навън е зима.
Тя е тук.
И Теб те има.
Цяла е земята.
Чуй
светозарния й звук,
за теб го носи необята.
Песен е...
Звън
на кристали вода
върху стъкленицата с огън.
Носи ти...
Носи за Теб топлина
на бели лалета
и дъх на прохождаща пролет! 

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??