9 ago 2011, 10:51

За теб! 

  Poesía » De amor
663 0 3

Ти беше там, когато ме болеше,

до мен стоеше и ръката ми нежно държеше.

Ти излекува дълбоките ми рани

и от света усърдно брани.

 

Ти разкри своето лице

и ме пази в своето сърце.

Ти в трудности не ме предаде,

душата си за мен си даде.

 

Когато сълзи от очите ми текат,

ти си до мен, за да ги спрат.

Когато почувствам се сама,

ти отнякъде излизаш на мига!

 

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??