9 mar 2010, 16:16

За теб 

  Poesía
587 0 1

Усмивката ми днес за тебе грее,

не можеш да я видиш,

но тя е в моите очи.

Накара ме без повод да се смея,

щом в мислите ми ти стоиш.

И слънцето днес по-силно свети,

а песните на птиците летят.

Приятелю, благодаря ти,

че ми върна вярата в този свят.

© Звезделина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??