Усмивката ми днес за тебе грее,
не можеш да я видиш,
но тя е в моите очи.
Накара ме без повод да се смея,
щом в мислите ми ти стоиш.
И слънцето днес по-силно свети,
а песните на птиците летят.
Приятелю, благодаря ти,
че ми върна вярата в този свят.
© Звезделина Василева Всички права запазени