9 мар. 2010 г., 16:16

За теб 

  Поэзия
586 0 1

Усмивката ми днес за тебе грее,

не можеш да я видиш,

но тя е в моите очи.

Накара ме без повод да се смея,

щом в мислите ми ти стоиш.

И слънцето днес по-силно свети,

а песните на птиците летят.

Приятелю, благодаря ти,

че ми върна вярата в този свят.

© Звезделина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??