14 jun 2021, 21:35

За теб 

  Poesía » De amor
330 0 0

Подарък е и има единствена цел,

любовта ми да не бъде отричана,

затова ти подарявам моето сърце

и теб в него – истински обичана!

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??