14.06.2021 г., 21:35 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
331 0 0

Подарък е и има единствена цел,

любовта ми да не бъде отричана,

затова ти подарявам моето сърце

и теб в него – истински обичана!

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??