14 июн. 2021 г., 21:35

За теб 

  Поэзия » Любовная
336 0 0

Подарък е и има единствена цел,

любовта ми да не бъде отричана,

затова ти подарявам моето сърце

и теб в него – истински обичана!

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??