11 ago 2009, 22:07

За теб 

  Poesía » De amor
628 0 1

Сърцето, душата ми, всичко вземи,

животa си слагам на длан,

вземи ги, хвърли ги, стъпчи ги, върни ми ги -

аз пак на теб ще ги дам.

 

За обичта ти аз всяка цена бих платила,

за погледа влюбен всичко бих дала,

сърди се, крещи ми, обиждай, разплаквай ме -

аз пак за теб бих живяла.

 

Дори, ако искаш, спокойно ще кажа

"тръгвай си", няма да преча.

обичах, прощавах, аз бях, ала няма

да съм щастлива никога вече. 

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??