10 sept 2007, 10:04

за теб 

  Poesía
555 0 1
Нощта пада тихо и нежно -
 събуждат се щурците и запяват нашата любовна песен
- нашият любовен сигнал,
тук си, при мен си, усешам те по-близък от всякога
в тази нежна нощ, в която за пръв път
   прочетохме любовта в очите си.

© Елена павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??