10 сент. 2007 г., 10:04

за теб 

  Поэзия
553 0 1
Нощта пада тихо и нежно -
 събуждат се щурците и запяват нашата любовна песен
- нашият любовен сигнал,
тук си, при мен си, усешам те по-близък от всякога
в тази нежна нощ, в която за пръв път
   прочетохме любовта в очите си.

© Елена павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??