Тъмнината ! Тъмнината,
Изненади тай тя от нас,
Светлината ! Светлината,
Добротата пази тя в нас,
Тъмнината ти разби,
Направи Нощта – Ден,
Светлината в мен откри,
Всичко в мeн чудно блести,
Ала все пак аз мразя,
Тези които ни разделиха,
Искам любовта да запазя,
Ала и усилията разбиха.
За любовта аз ще се боря !
Трудно може би,
Но аз се боря! Ще победя !
Ще победя тези завистливи Очи!!!
© Стивън Todos los derechos reservados