15.11.2004 г., 18:33 ч.

За теб !! 

  Поезия
1518 0 1

Тъмнината ! Тъмнината,

Изненади тай тя от нас,

Светлината ! Светлината,

Добротата пази тя в нас,

 

Тъмнината ти разби,

Направи Нощта – Ден,

Светлината в мен откри,

Всичко в мeн чудно блести,

 

Ала все пак аз мразя,

Тези които ни разделиха,

Искам любовта да запазя,

Ала и усилията разбиха.

 

За любовта аз ще се боря !

Трудно може би,

Но аз се боря! Ще победя !

Ще победя тези завистливи Очи!!!

© Стивън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??