Очи добри, в които да се потопя,
ръце обични, нежни, всеотдайни,
чиито ласки са безкрайни...
и устни, галещи с дъха си парещ,
в косите ненаситно да се вплитат,
целувките им дъхави, омайни,
да усещам с всяка моя фибра,
очи затварям и се изгубвам в Теб,
а ти себе си намираш в мен...
© Вероника Валери Todos los derechos reservados
Много красота и поезия!
с обич, Вероника.