24.03.2008 г., 23:15 ч.

За теб 

  Поезия
563 0 1

Очи добри, в които да се потопя,

 ръце обични, нежни, всеотдайни,

 чиито ласки са безкрайни...

 и устни, галещи с дъха си парещ,

 в косите ненаситно да се вплитат,

 целувките им дъхави, омайни,

 да усещам с всяка моя фибра,

 очи затварям и се изгубвам в Теб,

 а ти себе си намираш  в мен...

© Вероника Валери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??