20 ene 2014, 18:05  

За теб любов 

  Poesía » De amor
649 0 3

За теб, любов, за теб и себе си аз давам,

давам сълзите си, давам и своята плът.

За теб, любов, аз теб аз пътеки оборвам,

за теб аз давам душата си и моя път.

 

Пред теб, любов, само пред теб аз коленича,

само пред теб заставам с присведена глава.

За теб, любов, за теб аз в нощите будувам,

пред теб заставам  с оголена душа!

 

За теб, любов, само на теб аз сълзите си давам,

приседнала на ледения праг на входната врата.

След теб, любов, след теб вратата аз затварям

и само за теб заключвам моята душа.

 

Само теб, любов, само теб аз сънувам,

как присядаш тихичко до мен,

сънувам как душата си на твоята я давам,

за теб, любов, само за теб и мен...!

 

 

 

© Атанаска Чочкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??