За теб, любов, за теб и себе си аз давам,
давам сълзите си, давам и своята плът.
За теб, любов, аз теб аз пътеки оборвам,
за теб аз давам душата си и моя път.
Пред теб, любов, само пред теб аз коленича,
само пред теб заставам с присведена глава.
За теб, любов, за теб аз в нощите будувам,
пред теб заставам с оголена душа!
За теб, любов, само на теб аз сълзите си давам,
приседнала на ледения праг на входната врата.
След теб, любов, след теб вратата аз затварям
и само за теб заключвам моята душа.
Само теб, любов, само теб аз сънувам,
как присядаш тихичко до мен,
сънувам как душата си на твоята я давам,
за теб, любов, само за теб и мен...!
© Атанаска Чочкова Всички права запазени