Продадох кралството и трона си взривих.
Косата си отрязах, нямам име.
Със злото и доброто съгреших.
Избягах от света и те проклинах.
Девет планини до днес изминах.
Четири мечти на прах разбих.
Душата - в рани, цялата се срина.
Отровата до капчица изпих.
Къде, по дяволите, пак ще те намеря?
И как, за Бога, пак ще те спечеля?
Без теб не мога, а те изгорих!
Прогоних те, сега ти пиша стих!
Със дух ме омагьосай, съживи ме!
Убий ме пак и дай ми ново име!
Без тебе само дишам, не живея!
Магическа любов, ще те намеря!
© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados