17 abr 2007, 14:37

За теб, моя любов 

  Poesía
654 0 3
За теб, моя любов

 

За кого небето украсено

със слънце, облаци, звезди,

за кого земята е препълнена

с дъбрави, цветя и гори.

 

За кого ли е морето,

реките, всичките води?

За кого е приготвен раят?

За момичето от моите мечти.

 

За теб и само за теб...

За принцесата от моите мечти.

За приказния ангел...

За тази, която открадна сърцето ми!

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??