12 feb 2009, 20:25

За теб навярно... 

  Poesía » De amor
1536 1 14

За теб навярно ще съм само спомен,

към който ще поглеждаш уморен...

В живота ти ще бъда лист отронен,

неясен сън, от утрото стопен...

 

За теб ще съм захвърлената книга -

забравена, потънала във прах...

В албума ти ще бъда просто снимка...

Ако така ще е, ужасно ме е страх!...

© Мариела Челебиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??