За теб навярно ще съм само спомен,
към който ще поглеждаш уморен...
В живота ти ще бъда лист отронен,
неясен сън, от утрото стопен...
За теб ще съм захвърлената книга -
забравена, потънала във прах...
В албума ти ще бъда просто снимка...
Ако така ще е, ужасно ме е страх!...
© Мариела Челебиева Всички права запазени