За теб не мога
За теб не мога повече да пиша,
от обич аз се изморих,
гласът ми нещо взе да срича
и чувствата изпепелих.
Не мога името ти да повтарям
по цели нощи, цели дни,
не мога с теб да разговарям,
когато вън дъждът вали.
Не мога в утрини красиви
да виждам твоите очи –
замислени и мълчаливи,
да ме прегръщат, може би.
За теб не мога повече да пиша,
стихът ми от любов гори!
Ще мога ли да се науча,
сърцето ми да не боли?
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados