29.12.2023 г., 9:43 ч.

За теб не мога 

  Поезия » Любовна
120 0 3

    

     За теб не мога

 

За теб не мога повече да пиша,

от обич аз се изморих,

гласът ми нещо взе да срича

и чувствата изпепелих.

 

Не мога името ти да повтарям

по цели нощи, цели дни,

не мога с теб да разговарям,

когато вън дъждът вали.

 

Не мога в утрини красиви

да виждам твоите очи –

замислени и мълчаливи,

да ме прегръщат, може би.

 

За теб не мога повече да пиша,

стихът ми от любов гори!

Ще мога ли да се науча,

сърцето ми да не боли?

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??