за теб
моя
единствена
пролет от щастие озарена
пламтяща и неустоима
обич за безкрайно обичане
чудесна и звездно блестяща
песен на песните за душата
тиха и така красноречива
вярваща в пътя на Истината
благословена в миг откровен
познала гласа идващ отгоре
усетила мощта на мисълта
съвършена в несъвършен свят
поезия за вечност преродена
с много
любов
от мен
източникът на светлината
триединният по същността си
живият преди и след всички
седящият на трон в небесата
творецът на малко и голямо
любящият души и народи
изворът на върховното чувство
най-добрите
думи
обичам те
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados