May 12, 2013, 10:08 AM

За теб с много любов 

  Poetry » Love
1464 0 2

 

        за теб

                   моя

                          единствена

пролет от щастие озарена

пламтяща и неустоима

обич за безкрайно обичане

чудесна и звездно блестяща

песен на песните за душата

тиха и така красноречива

вярваща в пътя на Истината

благословена в миг откровен

познала гласа идващ отгоре

усетила мощта на мисълта

съвършена в несъвършен свят

поезия за вечност преродена

           с много

                       любов

                                  от мен

източникът на светлината

триединният по същността си

живият преди и след всички

седящият на трон в небесата

творецът на малко и голямо

любящият души и народи

изворът на върховното чувство

          най-добрите

                            думи

                                   обичам те

 

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??