5 oct 2012, 21:52

За теб ще подаря роза 3 

  Poesía
563 0 0

Забраненият плод!

Без колело, ще се забавя,

без бодли, те оставям беззащитна,

без листа, те оставям без закрила,

без дръжка, те оставям без опора,

без цветове, ти отнемам красотата,

без вода, ти отнемам усмивката,

без роза, те изгубих, вече си забранен плод за мен.

© Георги Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??