5.10.2012 г., 21:52 ч.

За теб ще подаря роза 3 

  Поезия
558 0 0

Забраненият плод!

Без колело, ще се забавя,

без бодли, те оставям беззащитна,

без листа, те оставям без закрила,

без дръжка, те оставям без опора,

без цветове, ти отнемам красотата,

без вода, ти отнемам усмивката,

без роза, те изгубих, вече си забранен плод за мен.

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??