20 nov 2011, 16:25

За теб, татко! 

  Poesía
1269 0 6

 

 

Ще бъде твърде малко, ако кажа "благодаря".

Друго искам да ти кажа -  горда съм, че съм твоя дъщеря!

Помагал си ми със съвети безброй.

И знам, че винаги ще бъдеш закрилник мой.

 

Знам, че рядко ти го казвам,

но знай, че обичам те от все сърце!

Баща си мой и радвам се, че твое съм дете!

 

Един ден ще стана голяма

и ти обещавам, че ще се гордееш с мен!

Но едно от мене ти помни – твоята принцеса

ще ти се възхищава и ще те обича винаги!

 

 

 

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??