Ще бъде твърде малко, ако кажа "благодаря".
Друго искам да ти кажа - горда съм, че съм твоя дъщеря!
Помагал си ми със съвети безброй.
И знам, че винаги ще бъдеш закрилник мой.
Знам, че рядко ти го казвам,
но знай, че обичам те от все сърце!
Баща си мой и радвам се, че твое съм дете!
Един ден ще стана голяма
и ти обещавам, че ще се гордееш с мен!
Но едно от мене ти помни – твоята принцеса
ще ти се възхищава и ще те обича винаги!
© Мария Костадинова Все права защищены