15 mar 2013, 13:08

За тебе 

  Poesía » De amor
647 0 0

Болката разсича ми сърцето,

изтичат от очите ми сълзи,

боли ме, че те няма, мили,

и ето - в мене нещо се взриви.

 

Спомените от онези нощи тайни

скриват се във мене и мълчат,

обичам те, обичам те безкарайно,

ценя те много и на теб държа.

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??