Mar 15, 2013, 1:08 PM

За тебе 

  Poetry » Love
639 0 0

Болката разсича ми сърцето,

изтичат от очите ми сълзи,

боли ме, че те няма, мили,

и ето - в мене нещо се взриви.

 

Спомените от онези нощи тайни

скриват се във мене и мълчат,

обичам те, обичам те безкарайно,

ценя те много и на теб държа.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??