Болката разсича ми сърцето,
изтичат от очите ми сълзи,
боли ме, че те няма, мили,
и ето - в мене нещо се взриви.
Спомените от онези нощи тайни
скриват се във мене и мълчат,
обичам те, обичам те безкарайно,
ценя те много и на теб държа.
© Пролетното момиче Всички права запазени