17 mar 2009, 7:04

За тебе аз мога 

  Poesía » De amor
876 0 0

За тебе аз мога

 

За тебе аз мога,
в слънце да се превърна
и до тебе плътно да вървя,
като огрявам пътя ти
с розов лъч от светлина.

 

За тебе аз мога,
лятото да върна в нашите сърца.
И красиво да подпаля огън
като този,който
някога в тях горя!


За тебе аз мога,
да бъда и вярна и добра.
Такава,каквато ме искаш
-перфектната жена!

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??