За тебе аз мога
За тебе аз мога,
в слънце да се превърна
и до тебе плътно да вървя,
като огрявам пътя ти
с розов лъч от светлина.
За тебе аз мога,
лятото да върна в нашите сърца.
И красиво да подпаля огън
като този,който
някога в тях горя!
За тебе аз мога,
да бъда и вярна и добра.
Такава,каквато ме искаш
-перфектната жена!
© Габриела ЛИСИЧКАТА Всички права запазени