23 jul 2009, 11:08  

На улицата 

  Poesía » Otra
1265 0 26

 

 

 Край мене профуча мотор –
с невероятна скорост.
Поспрях, запитах се: "Защо
все бързате, бе хора?"

Навярно беше млад и горд,
на рискове отдаден.
Ако направи грешен ход,
на пътя ще остане.

Кръвта ми сякаш се смрази
от тази лоша мисъл.
Прошепнах: "Господи пази!"
И този стих написах.

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??